mailto:info@perfectpicturephotography.com
Nederland
06-57279226

Over mij

img
Macro Fotografie
Macrofotografie is het fotograferen op korte tot zeer korte afstand van onderdelen van mensen, dieren, planten of voorwerpen, met de bedoeling ze zo groot mogelijk af te beelden, zodat details zichtbaar worden die met het blote oog moeilijk of niet waarneembaar zijn.

Lees verder....

img
Portret
Portretfotografie is een fotografiegenre dat zich specifiek bezighoudt met portretten.

Lees verder....

img
Landschapsfotografie
Landschapsfotografie is een vorm van natuurfotografie waarbij het in beeld brengen van het landschap centraal staat.

Lees verder....

img
Dieren/Natuur
Natuurfotografie is de tak van de fotografie die zich specialiseert in het fotograferen van de natuur. De fotografen zijn gespecialiseerd in het maken van foto's over fauna, landschappen, planten en close-ups van natuurlijke scènes en texturen.

Lees verder....

img
Urbex Fotografie
Urban exploring, afgekort urbex of UE, is het bezoeken, fotograferen en documenteren van infrastructuur gemaakt door de mens, meestal verlaten gebouwen of niet openbaar toegankelijke locaties. De term werd omstreeks 1990 bedacht door de Canadese explorer Jeff Chapman,

Lees verder....

img
Product Fotografie
Productfotografie is een tak van fotografie die zich bezighoudt met het vastleggen van producten ten behoeve van een brochure, catalogus, internetwinkel of een andere vorm van promotie.

Lees verder....

Mijn naam is Miranda en ik ben al heel wat jaren bezig met fotografie.
Ik heb de nodige kennis, ervaring en diploma’s om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen doen.

Het is mogelijk om via mij een fotoshoot te boeken. Dit kan op locatie , ik heb echter ook een eigen studio waar u terecht kunt. Ik beschik over de modernste apparatuur en software waardoor u verzekerd bent dat u top kwaliteit foto’s kunt verwachten.

Ik ben continue bezig met bijscholing, immers het vastleggen van een foto is een moment opname die vaak niet over gedaan kan worden. Van belang is dat een fotograaf continue bezig blijft met zijn/haar ontwikkeling. De technieken gaan tegenwoordig zo snel dat bijscholing voor elke fotograaf een must is.

Ook is het mogelijk om al uw foto’s op diverse materialen af te drukken. Doordat ik met een grote drukkerij samenwerk en ik het kuurmerk white label reseller heb kan ik voor u tegen zeer leuke prijzen hoogwaardige producten leveren. Zo kunt u al voor slechts 6 euro in het bezit komen van uw foto op canvas. Het aanbod is enorm en de prijs is zeer scherp met een zeer hoge kwaliteit.

De drukkerij waarmee ik samenwerk is door de consumentenbond en het toonaangevend fotomagazine ZOOM en DigifotoPro uitgekozen tot de beste drukkerij voor al uw fotowerk met de beste kwaliteit en de scherpste prijs. Ook is het mogelijk om eigen gemaakte foto’s door mij te laten bewerken. Indien dit niet nodig is maar u wilt wel graag kwalitatief goede afdrukken hebben dan kan ik dit ook voor u regelen. Ook kunt u stock foto’s bij mij afnemen. Het is zelfs mogelijk om foto’s met de complete rechten bij mij af te nemen, dit betekent dat niemand anders deze stock foto kan afnemen en ze uw eigendom worden. U heeft dan gegarandeerd unieke foto’s die u nergens anders zult aantreffen. Zoals u kunt lezen is mijn aanbod zeer breed.

Heeft u foto’s nodig voor uw social media platform en bent u het zat dat Facebook of Instagram uw foto’s verpest? Ik kan ze voor u omzetten zodat u deze wel op de juiste manier kunt posten. ik heb ruime ervaring als social media strategist. Heeft u geen idee hoe u uw bereik op Instagram of facebook kunt vergroten ook daar kunt u voor bij mij terecht. Ook voor het ontwerpen van uw drukwerk bent u bij mij op het juiste adres, denkt u dan aan flyers brochures visitekaartjes magazine en/of logo ontwerp. Heeft u vragen u dat hoor ik deze graag! Op de pagina contact kunt u lezen op welke manieren u met mij in contact kunt komen.

Kijkt u gerust eens op mijn profiel linkedin Miranda

Black and White Premium WordPress Theme
Scroll Up